Menu

BEHANDLINGER

Sedasjon

På klinikken til Mila tilbyr vi nå tannbehandling med sedasjon under overvåking av anestesilege.Nevroleptanalgesi er typen sedasjon vi bruker. Den er skånsom mot hjerte, lever, kretsløp osv. Du opplever full smertelindring uten å være fullstendig bevisstløs, men du kan oppleve hukommelsestap.Medisinen gis intravenøst.Pris på tannbehandling med sedasjon er ca 2200 kr pr time.

Ta kontakt i dag

Tlf: 63 99 30 10

Les personvernreglene Her


Bleking

Revolusjonerende system BEYOND - Unn deg et vakkert hvit smil på bare 30 minutter.

Avhengig av pasientens behov brukes BEYOND whitening lampe eller overlay-metoden. Tannbleking er en enkel, smertefri behandling, som ikke undergraver strukturen av tannemaljen etter behandling. Det tar omtrent en halv time , avhengig av alvorlighetsgraden av misfarging.

BEYOND ? Whitening System er en av de mest populære i verden.

Med denne konstruksjonen eliminerer skadelig ultrafiolett lys og varme, som gjør det mulig å få raskere resultater og samtidig redusere sannsynligheten for sensitivitet hos pasienter.

I tre 10-minutters sykluser under en operasjon er det mulig å bleke tenner 6 til så mange som 12 nyanser.

For å opprettholde effekten av bleking for de første 48 timer for å gjennomgå en såkalt "hvit diett", er at for å unngå røyking, drikking, og konditorfarge produkter. Det er også anbefalt å pusse tennene tannkrem for bleking.


Usynlig tannregulering

Clear Aligner er en gjennomsiktig skinne som du bruker 20 timer i døgnet. Du tar den ut for å spise og pusse tennene. Normalt har man rettet opp skjeve tenner innen 6 mnd.

Du får med ett sett med laserskårne skinner, spesielt tilpasset deg, som du bytter ut hver mnd. selv.

Pris pr. skinne er ca 2000 kr.Vi trenger 2-4 dager for å lage skinnene.Dert er individuelt hvor mange mnd. man trenger.


Sinuslift og Beinimplantasjon


Sinuslift eller benoppbygging i bihulene er en anerkjent kirurgisk prosedyre hvor kirurgen legger ben til overkjeven i området ved kjevebihulen (sinus maxillaris). Dette er av og til nødvendig for at man skal oppnå tilstrekkelig høyde på kjevekammen til å sette inn tann-implantater med ønsket lengde for å erstatte jeksler i dette området.

Inngrepet foregår i vanlig lokalbedøvelse og det legges et snitt i tannkjøttet slik at benet blottlegges. Det blir laget en liten oval åpning i benet, og her plasseres et lite volum av pasienten sitt eget ben for å øke tykkelsen av kjevebenet. Dette gjøres ofte i samme seanse som vi setter inn implantatene, eller vi lar det tilhele i 4 mnd før vi setter implantatene i en senere operasjon.


Sinusløft med osteotomteknikk


Dette er en forenklet variant av tradisjonell sinuslift hvor en bruker små instrumenter til å løfte opp et lite område 2 x 3 mm i diameter av bihuleslimhinnen samtidig som en setter implantatet.


Bentransplantasjon

Oppbygging av kjevebenet må ofte gjøres i overkjevens front-tanns-område for å få et tilfredsstillende kosmestisk sluttresultat. Det finnes ulike teknikker å gjøre dette på, og en kan bruke pasienten sitt eget ben eller en kan bruke kunstig ben. Inngrepet foregår i lokalbedøvelse og som oftes tar kirurgen en liten benbit fra underkjeven og flytter dette til ønsket sted i overkjeven. Inngående informasjon om behov for dette inngrepet vil fås av behandlede kirurg.siden administreres av GNett