Menu

Tilbudside

Vi i tannhelsereiser tilbyr individuelle reiser og gruppereiser til tannlege i Gdansk. Gruppereisene arrangeres sammen med norsk tannlegesekretær og koster ikke noe ekstra enn om man reiser på egenhånd.

Nye gruppereiser

12 FEBRUAR

12 MARS

* Navn
* epostadresse
tlf.nr
* Skriv inn din beskjed
 


Kari har jobbet på tannklinikk i Norge i 25 år og 5 år i Polen. Hun blir med deg inn til tannlegen og hjelper med oversettelse av din behandlingsplan. Det blir også samling i restauranten på hotellet på kvelden, slik at hele gruppen blir kjent. Smart Hotel koster ca 490 kr pr natt for enkeltrom og 550 kr for ett dobbelt. Der er det også ett SPA.

Ring Kari på tlf 41560548

* Navn
* epostadresse
tlf.nr
* Skriv inn din beskjed
 


Uansett om du reiser på egenhånd eller i gruppe blir du hentet på flyplassen av sjåføren vår, som også fungerer som din gode hjelper. Han tilbyr GRATIS transport mellom flyplass, klinikk og hotell under hele oppholdet samt en sightseeing om det blir tid. Gdansk er en flott by med mange severdigheter og god shopping. Og så ligger den kun ca 90 min. med fly unna de fleste flyplasser i Norge.


Vi har tannleger og spesialister som imøtekommer folketrygdlovens krav til kompetanse når du skal søke om refusjon fra Helfo

............

Dr.n.Med Mila, er spesialist i protetikk Dr n.Med Kiewlicz Wojciech er spesialist i oral kirurgi

MELD DEG PÅ NYHETSBREV HER

Utvalg av priser:

GRATIS: bedøvelse, undersøkelse og røntgenbilder

Implantat: 11500 kr pluss evt beinoppbygg om kjevebeinet er for tynt

Kroner: 2400 kr- 3-leddet bro 7200 kr

Zirkoniumkroner: 3600 kr- 3-leddet bro 10800 kr

4 implantat og bro med 10 tenner 58500 kr

6 implantat og bro med 12 tenner 82000 kr

Rotfylling: 1150-2400 kr

* Navn
* epostadresse
tlf.nr
* Skriv inn din beskjed
 

DETTE SIER PASIENTENE: Kan anbefale tannhelsereiser på det varmeste. følte meg veldig godt ivaretatt av både kari ,privatsjåføren vår, og alle på tannlegekontoret er nesten over tannlegeskrekken min, etter å ha gjennomgått ganske intensiv behandling i fem dager.fantastisk TAKK

Linn Hege Olsen Selnes

Kan anbefale Tannhelsereiser og Kari på det varmeste. Dyktige tannleger, her sammen med Mila og vår alltid hyggelige og service vennlige sjåfør Przemek.Godt å slippe å tenke på transport frem og tilbake. I tillegg er det mye penger å spare på behandling i forhold til hjemme. Har funnet min plass for tannbehandling for fremtiden. Har hatt sprøyte skrekk hos tannlege fra tidlig barneårene etter brutal behandling.Er ikke kurert for sprøyte skrekk enda men det er blitt lettere etter behandlingen hos Mila.Så takk alle sammen for et flott opplegg. I tillegg er det snille priser på shopping ol.
Anita Danielsen.