Menu

KLINIKKEN

Dental Sense er bygget og utviklet for å gi nordmenn det beste, både når det gjelder kvalitet, utstyr og ikke minst med tanke på komfort, som norske tolker, behandlingsplan på norsk og norske kontaktpersoner.

Eiere av denne klinikken, Dr. Lukasz Lassmann, spesialist i protetikk og Thomas Nosowski, polsk/norsk leder med mange års erfaring fra tannklinikk i Polen. Kari Gravdal er din norske kontakt og hun har jobbet som tannlegesekretær i Norge siden 1988 og med tannbehandling i Gdansk siden 2013. Sammen kan vi tilby det ypperste av kvalitet og service innen tannbehandling. Vi har flere spesialist kirurger og spesialist i periodontitt. Noe som gjør at du kan få refusjon fra helfo viss du kommer inn under deres regler. Vi har oppnådd kravet for ISO 9001-2009 som er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring .

Vi besitter det nyeste og beste utstyret på markedet som panoramarøntgen, CT-scan, narkose, intraorale kameraer og behagelige tannlegestoler.

Adam Pioro , en av kirurgene våre.

Egne biler er innkjøpt og sjåfører er på plass. De henter på flyplassen og kjører deg mellom flyplass, hotell og klinikk gratis. Se etter skiltet "Dental Sense"

TA KONTAKT NÅ

Tlf: 63 99 30 10

Les personvernreglene Hersiden administreres av GNett