Menu

Om meg

Hei. Bli med meg på en gruppereise til tannlege i Gdansk i Polen og få den beste tannbehandlingen.

Jeg heter Kari Gravdal og kommer fra en såkalt tannlegefamilie. Far, bror og onkel er tannleger. Da jeg gikk ut gymnaset i 1988 var min bror akkurat ferdig tannlege og vi startet sammen på klinikken til vår far. Det var ikke meningen at jeg skulle bli så lenge, men som eneste jente i familiebedriften ble det altfor lett å herse med både far og bror når det gjaldt fridager o.l. så jeg endte opp med å bli der i 25 år.

De siste årene ønsket jeg allikevel å gjøre noe for meg selv og så mer og mer at det var flere grupper pasienter som falt utenfor vårt vanlige behandlingsopplegg. Det er folk med tannlegeskrekk, svært alvorlige tannproblemer og folk med periodontitt. Disse søkte seg til utlandet og jeg følte det kunne være utrygt for dem å finne klinikk på egenhånd. Derfor ville jeg hjelpe disse menneskene.

Det er en jungel av klinikker å velge på når man søker på nett. Det er ikke bare til å velge den billigste eller den med den fineste nettsiden. Jeg har derfor de siste 5 årene oppsøkt flere av de mest kjente klinikkene i Polen som dukker opp på nettsøk. Jeg valgte Gdansk fordi det går mange billige fly dit og det er kun en kort flytur, ca 90 minutter.

Billigere enn i Norge blir det uansett men jeg vil DITT beste. Derfor bør du la meg hjelpe deg når du skal velge klinikk. Jeg kjenner mange av tannlegene og klinikkene og vet hvordan de jobber. Etter å ha snakket med deg om ditt behov kan jeg velge beste klinikk for deg. Dette er helt kostnadsfritt.

* NAVN
* E-MAIL
* TLF
Skriv inn ditt spørsmål
* JEG HAR LEST OG GODTATT PERSONVERNREGLENE
 

Les personvernreglene Hertannlegesekretær som følger deg til tannlegen i Polen

siden administreres av GNett