Menu

TILBAKEMELDINGER FRA KUNDER

Begynte behandlingen i Mai måned hos trivelig Anna Armada. Hun gjorde en dyktig jobb på ca 8-9 uker fra hun begynte til jeg var ferdig behandlet. En tannlege som var sikker på det hun foretok seg.
Anbefales på det sterkeste fra min side for de som ikke vil drøye behandling over lang tid ????Stor takk til Anna med klem fra meg ????Da er jeg ferdig hos tannlegen i Gdansk.. Jeg er 100%fornøyd med behandling og ikke minst Maria som var min tannlege der nede... D har vært en fryd. Hadde tannlegeskrekk, men den ble kurert pronto med de blide menneskene jeg traff på klinikken og ikke minst tannlegen min og hennes assistent.. Takker også Kari min kontakt her i Norge

Jorun Schønefeld


6 dager hos tannlege Dental Sense i Gdansk. Har bare godt å si om hele staben der ????. Svært nøye,de mest moderne instrumentene,fullstendig smertefri behandling og HALV PRIS av hjemme. Medlem av HELFO og de beste garantiordninger.

Hentes av bil på flyplassen og kjøres til og fra hotell og tannlege hele uken. Veldig profesjonelle ,og ikke minst, bare blide og hyggelige mennesker ????
For godt til å være sant,sier du ? Nei,faktisk ikke !!!
Jeg skal tilbake dit,og mange med meg.....

Kerstin Tokheim Hilmo


Sommeren 2018 valgte jeg og min datter å feriere i Gdansk, som forresten er en av favoritt byene mine. Hadde sett reklame for tannhelsereiser på Facebook, så bestemte meg for å bestille meg en time for en sjekk. Jeg og min datter ble hentet på flyplassen, fraktet til hotellet vårt. Vi ble hentet på hotellet til hver time,og kjørt tilbake. Fantastisk service på klinikken, personlig trenger jeg ikke tolk,men fikk snakke med en norsk mann som jobbet der. Kommer garantert til å bruke klinikken igjen ved senere anledning.

Beate Eriksen


Tannhelsereiser fant vi på nettet (Facebook). Det jeg leste virket intressant. Tok da kontakt med Kari via chat på deres hjemmeside. Hadde en del spørsmål som vi fikk svar på umiddelbart. Forklarte litt om tannstatus på pasient det her var akktuelt for med bedring/opprettholdelse av tenner. Vi ordnet selv med flybiletter, og hotell ble ordnet av vår kontaktperson Kari. Hun hadde gitt de opplysninger jeg gav videre, så de var godt forberedt da vi kom. Super service med henting på flyplass, og kjørt til hotellet, likedan når vi skulle til behandling. Veldig hyggelig og i møtekommende personale på begge klinikker. Vi har vært to turer nedover nå. Ny tur i April ???? Kan anbefales ????

Ulf Nordahl sammen med tannlege og tolk


Anbefaler Tannhelsereiser og Dental Sense på det varmeste. Full service fra du ankommer til du reiser hjem igjen, med transport til og fra flyplassen, og henting til alle timer. Jeg følte meg ivaretatt på alle måter og alle er blide og hyggelige. Det er tolker på klinikken som hjelper til med språket om du trenger og du får anbefalinger om din tannhelse som er viktig for ett godt liv og å unngå sykdommer i munnhulen. Man slipper å vente i månedsvis på spesialister da disse finnes på klinikken flere dager i uken og har du rettigheter hos HELFO, så ordnes søkandspapirer for deg. Jeg opplevde mye faglig dyktighet og blide og behjelpelige personale. Jeg fikk med hjem en egen mappe over tannstatus og 3D bilder på en CD. De fleste behandlinger ligger på ca halve prisen av her hjemme, noen over og noen under. Utstyret er topp moderne. Gdansk er veldig koslig by og lett finne frem og mye å se på og shoppe og nyte kveldene på byens mange utesteder, anbefales på det varmeste ????????

Unni Sollie


Rolf Ulrik Myrseth anbefaler Tannhelsereiser.

Dette er det beste som har skjedd med mine tenner etter mange år med å ikke gå til tannlege i norge pga pris,for ett utrolig bra opplegg med sjåfører som henter å bringer deg framm å tilbake????klinikken å folka der er utrolig dyktige å jobber effektivt,får så mye bedøvelse att mann kjenner ingenting når de driver å graver/borrer i min egen liksellhet som jeg vill kalle det,allt i allt kan jeg bare si,har det gått a?n å gitt to likes har jeg gjort det????????????


Inger Grude Kapstad anbefaler Tannhelsereiser.

Har akkurat komt hjem fra Gdansk. Opplegget fungerer storveis . Flott klinikk med ypperlig utstyr, dyktige og omsorgsfulle tannleger , flott hotell og enkel transport til og fra. Og på toppen av det får du langt rimeligere tannbehandling enn i Norge????Hva mer kan en ønske seg


Ronny Arnevik: No er eg snart klar til avreise igjen. Siste finpuss står for tur.Tusen takk til Kari og eit fantastisk team på tannklinikken i Gdansk! Eg som har hatt panikk for tannlege siden eg var liten guttunge, har endelig fått hjelp Etter bare to besøk hos dåke kan eg no med ein nokolunde ro i kroppen og hodet, reise aleina til tannlegen Og endelig kan eg smile igjen, med ei perlerad av tenner. Eg kan ikkje få skryte nok av dei som jobbar der! Måten dei tar seg av pasientane på er beundringsverdig! Dyktige og proffesjonelle!

Takk for alt så langt !!


Hermod Aas anbefaler Tannhelsereiser.

Var mektig imponert over lokalene og hvor high tech utstyret de hadde var samtidig som at tannlegene var utrolig dyktige. Tannlegen min her hjemme i Norge sa til meg at jeg trengte 6-7 kroner, men når jeg kom til Dental Sense trengte jeg bare 1 hvor jeg hadde mistet en stor bit av tannen. Sprte over 30000kr og da er flybillett, hotell og mat inkludert. Jeg har etter dette funnet meg en ny tannlege. Har tenkt litt i det siste på hvor mye han har ?reparert? uten at jeg på noen måte kan sjekke. Ingen tannleger jeg vet om rekker disse tannlegene opp til anklene engang. Kommer til å anbefale Dental Sense til absolutt alle jeg kjenner.
Stine Rognerud anbefaler Tannhelsereiser.

9 t
ed meg en tolk første timen da de gjør undersøkelser, men har ikke trengt det etterpå, selv om engelsken min er dårlig. Trenger du tolk, er de Rett rundt hjørnet. Takket være Dr. Katarzyna, er jeg her nede akkurat nå når jeg skriver, helt aleine uten familie som var med første gang. Hun har gjort meg så trygg, at tannlegeskrekk mer eller mindre er borte, selv om jeg hater nåler. Bruker heller penger på fly ned til Gdansk og betaler heller bare 1/3 av prisen hjemme!
Tusen takk????????????

Hans Garstad: Er meget fornøyd med arbeide som ble utført.Kan anbefales på det beste


Tony Hærum:Da har jeg endelig tatt turen som jeg har tenkt på i mange år, og er veldig fornøyd med tannlege Maria som gjorde det til ett hyggelig og smertefrit t tannlegebe søk for min del så blir nok ett nytt besøk til våren . Flott service hos Tannhelsereiser og kjappe svar om man lurer på noe


Jan Gunnar Rindalsholt DE har anmeldt Tannhelsereiser5 stjerner
5 stjern

Oaooo. Tror det er rette ordet å starte med.
For en uke, kom på Søndag, ble møtt av en smilenede sjåfør som kjørte meg til hotellet.
Mandag kom, å der kom en smilende sjåfør igjen, tur til klinikken.
Der var det bare blide flotte damer, ( noen unge menn også da) ble tatt veldig godt imot, til og med god kaffe. Vi hadde i utgangspunktet en arbeidsplan, den ble fort omgjort etter nærmere titt/bilder. Så gikk dagene med like blide folk, privatsjåfør til og fra hver dag, kaffe og smil.
Når det gjelder selve klinikken,,,,, Norge ligger vel ca på steinalderstadiet i forhold, flotte lokaler, utstyr som ser ut som det er levert av nasa, effektivitet som man får hakeslepp av og ikke minst det å bli tatt godt vare på,, Følte meg som en konge selv om jeg egentlig var i en hjelpeløs situasjon, hehe. Tommel opp.
Smerte? Hva er det? Ikke i nærheten, sovna nesten under en rotfylling, trakk 9 tenner, rensa nede i kjeven hele veien, midlertidig protese oppe, bro i front nede, amalgan ut, hvite plomber inn,
Gleder meg til neste tur for mer kaffe, smil og kongefølelse.
Dette er stedet for de som er litt engstlig for tannlegen, Psss: jeg har aldri vært engetlig for dem,,
Synd det ikke er mer enn 5 stjerne,, men legger til mange + + + + +Frank Fiskum anbefaler Tannhelsereiser.

meget god service på både henting å utførelse av oppdraget..kan anbefales på det sterkeste..god oppfølging å god kontakt med tannlegen,som forteller deg alt som du lurer på..hvis du ikke lurer på noe så forteller tannlegen det uansett.


Anne Elisabeth Skogmo anbefaler Tannhelsereiser.

Helt fantastisk ????Terningkast 6++. Kari har vært helt fantastisk, gitt god informasjon og organisert timer og taxi . De som jobber på klinikkene er også helt fantastiske, flinke og hyggelige ???? Kan faktisk ikke bli bedre. I dag reiser jeg hjem med blendahvite tenner og 2 skruer montert på plass.Ingen smerter. Kommer tilbake om noen få mnd. ????Anbefales ????


Roy Jensen har anmeldt Tannhelsereiser5 stjerner

siden administreres av GNett